Flisebelægning / indvendig flisearbejde


Nye fliser indvendigt og udvendigt
Vi har stor og bred erfaring med fliser, og vi er derfor et godt valg, hvis du ønsker at få anlagt nye fliser ude eller indenfor i hjemmet. Uanset type eller stil sørger vi for, at du står tilbage med et flot resultat af høj kvalitet, hvor der er kræset for detaljen – flise for flise.

Indvendigt flisearbejde
Ønsker du nye klinker eller fliser på gulvene eller væggene på for eksempel dit badeværelse, i køkkenet eller i bryggerset? Fliser er både praktiske og lette at rengøre og kan samtidig være meget dekorative og udgøre en stor del af indretningen alt afhængig af hvilke fliser, man vælger. De klassiske fliser i neutrale farver kan understrege en diskret og simpel stil, men du kan også vælge fliser med mønstre og farver. Mulighederne er nærmest uendelige.

Særlige regler ved badeværelser
Badeværelser er såkaldte vådrum, og her gælder der særlige regler. For eksempel skal alle konstruktioner, samlinger, hjørner og rørgennemføringer være helt vandtætte, og her er fliser et velegnet materiale, når der skal lægges gulve. Vi har lavet flisearbejde i mange badeværelser gennem tiden, og vi har styr på reglerne og ved hvilke krav, der gælder.

Nye fliser i indkørslen
Ønsker du nye sten, grus eller fliser udendørs på terrassen eller i indkørslen, så kan vi tilbyde flisebelægning. En flisebelagt indkørsel eller terrasse kan give et flot udtryk og kræver et minimum af vedligeholdelse. Vi benytter os kun af de bedste materialer, så du er sikret et resultat af høj kvalitet.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og indhent et uforpligtende tilbud