Tømrerarbejde


Forstand på træværk
Vores tømrere og snedkere er eksperter i træ og træværk og kan klare alle håndværkeropgaver inden for feltet. Vores tømrer- og snedkerarbejde er funderet i en bred forståelse for både materialer og bygningskonstruktioner og vi forstår, hvordan huse og alle dets bærende dele er skruet sammen.

Husets skelet
Derfor spiller vores tømrere også en stor rolle i vores nybygninger, ombygninger samt renoveringer af ældre bygninger, idet vores blik for husets skelet og sammensætning gør os i stand til at give vores kunder en saglig og personlig rådgivning.

Vinduer og døre
Men vi laver meget mere end at bygge huse. Ingen opgaver er for små til os, og en stor del af vores arbejde består af udførelsen af mindre tømreropgaver for de private hjem som for eksempel reparationer eller udskiftninger af vinduer og døre.

Kort sagt, vi tilbyder alt inden for det klassiske tømrerarbejde:

  • Nye gulve
  • Opsætning af loft
  • Terrasser
  • Vinduer
  • Døre
  • Opstilling af skillevægge i træ

Tæt dialog med kunden
Vi er af den overbevisning, at vi opnår de bedste resultater i tæt dialog og samarbejde med kunden. Derfor sørger vi altid for at tage en grundig snak om forventninger og planer, inden vi går i gang med en given opgave, ligesom vi undervejs i processen altid opdaterer omkring, hvordan arbejdet skrider frem, og selvfølgelig oplyser, hvis der sker ændringer i det planlagte projektforløb.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og indhent et uforpligtende tilbud