Håndværkere med stort H

3D Byg består af omkring 11 håndværkere, som alle brænder for det, de laver. Vi er et team af erfarne tømrere og murere med sammenlagt mere end 40 års erfaring og en fast og tilfreds kundekreds. Gennem tiden har vi løst både de helt store samt de helt små opgaver, som har givet os praktisk erfaring med stort set alle former for byggeopgaver.

Forankret i lokalområdet

Vi holder til i Spøttrup i Vestjylland, og størstedelen af vores kundekreds kommer selv fra lokalområdet. Vi lægger stor vægt på at indgå som en del af lokalsamfundet, og det er en medvirkende faktor til, at vores arbejde altid er af høj kvalitet. Vores vigtigste reklame er nemlig mund-til-mund og naboernes anbefaling, og vi kan næsten altid være sikre på at møde vores kunder igen.

Tæt dialog med kunden

Vi er af den overbevisning, at vi opnår de bedste resultater i tæt dialog og samarbejde med kunden. Derfor sørger vi altid for at tage en grundig snak om forventninger og planer, inden vi går i gang med en given opgave, ligesom vi undervejs i processen altid opdaterer omkring, hvordan arbejdet skrider frem, og selvfølgelig oplyser, hvis der sker ændringer i det planlagte projektforløb.

Ring og hør mere

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi er altid klar til at tage en snak om dine ønsker, drømme og planer, så vi i samarbejde kan lægge en plan for, hvordan dit byggeprojekt kan blive til virkelighed.