Tilbygning i Spøttrup, Skive, Salling, Mors og omegn

Er du på udkig efter mere plads i dit hjem og ønsker du en tilbygning?

Hos 3D Byg tilbyder vi tilbygninger, der imødekommer dine behov for ekstra plads. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af tilbygninger og har hjulpet utallige kunder i og omkring Spøttrup, Skive, Salling, Mors og omegn.

Så hvis du søger en erfaren tømrer til at stå for din tilbygning eller anneks, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at tage opgaven.

Kontakt os og hør mere

Få mere plads i hjemmet med en tilbygning

Der kan være mange grunde til at ønske en tilbygning til ens hjem. Det kan eksempelvis være fordi familien er vokset, eller fordi man generelt har brug for mere plads. Det kan også være, at man altid har drømt om et anneks.

Med en tilbygning får du mulighed for at udvide dit hjem, og kun fantasien sætter grænser. Vi er altid klar til at varetage opgaven, uanset hvilken form for tilbygning du ønsker.

Når du vælger 3D Byg som samarbejdspartner for din tilbygning, får du en erfaren partner, der altid tager udgangspunkt i dine krav og behov. Vi sørger altid for at levere en kvalitetsløsning, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Fordele ved en tilbygning

En tilbygning kan give mange fordele for dig og din dagligdag. Det kan give ekstra plads til dig og din familie, hvis behovet for plads har ændret sig. Det kan eksempelvis være et gæsteværelse, et kontor, et legerum til børnene eller noget helt andet.

En tilbygning kan også øge værdien af dit hjem, da du får flere kvadratmeter i boligen. Det kan også give dig mulighed for at tilføje et unikt touch til dit hjem, som kan gøre det mere attraktivt for potentielle købere, hvis du på et senere tidspunkt vælger at sælge det.

Med den ekstra plads, du får med en tilbygning, slipper du også for at skulle ud og kigge efter et nyt hus, hvis kvadratmeterne i dit nuværende hjem ikke længere er tilstrækkelige.

Kontakt os og høre mere om vores tilbygninger

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker at vi skal stå for at bygge din nye tilbygning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 26 85 15 08 eller sende en mail til kristiansen.3d@hotmail.com. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit murerarbejde.